Liikuntapalvelut

Tarjoan liikunnanohjauspalveluita, joissa yhdistyy liikunnanohjaajan kokemus sekä toimintaterapeutin ammattitaito. Kyseisen kombon myötä en ohjaa vain liikuntaa vaan taustalla on aina ajatus siitä, kuinka toiminta vaikuttaa kokonaisuutena yksilöön. Ohjaustyössä haluan kannustaa jokaista haastamaan itseään, mutta saamaan myös onnistumisen kokemuksia.

Lapsille suunnatuissa liikuntapalveluissa tavoitteenani on tarjota toimintaa, jossa jokainen pääsee haastamaan itseään juuri sopivasti. Liikuntapalvelussani unohdetaan kilpailu ja keskitytään liikunnan tarjoaman riemun löytämiseen sekä yhdessä tekemiseen. Tämän myötä lapsi saa vahvistusta mm. sosiaalisille taidoille sekä minäkuvan kehittymiselle.

Perheille suunnatuissa liikuntapalveluissa lupaan tarjota hetken, jolloin lapsi ja vanhempi pääsevät nauttimaan yhteisestä tekemisestä, onnistumisista sekä liikunnan riemusta. Tavoitteenani on tukea lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta sekä tarjota vinkkejä lapsen liikunnan ja motoriikan vahvistamiseen.

Aikuisille suunnatuissa liikuntapalveluissa lupaan tarjota hetken, jolloin jokainen aikuinen voi unohtaa arkihuolet ja toimia täysin omana itsenään. Tavoitteena on tarjota toimintaa, johon jokainen voi osallistua lähtötasostaan riippumatta. Tavoitteena on kannustaa jokaista haastamaan itseään, etsimään omia rajojaan sekä löytämään omasta mielestä leikkimielisen ja iloitsevan lapsen.

Ota yhteyttä liikuntapalveluihin liittyen alla olevalla lomakkeella tai

puhelimitse 045 896 5585

sähköpostitse paivi@liikkuvaterapeutti.com