Hyvinvointivinkki number one

Naura, iloitse ja hassuttele. Tee kivoja juttuja pikkulapsen tavoin – heittäytymällä tilanteeseen aivan täysillä. Unohda hetkeksi tekemättömät asiat ja naura niin, että vatsaan sattuu. Nää on mun oman elämän toimivimmat ja parhaimmat hyvinvointiniksit.

Tammi-helmikuun vaihteessa mä siirryin päätoimiseksi yrittäjäksi. Arki alkoi täyttymään sellaisista asioista, jotka oli itselle täysin vieraita. Otin hypyn kauas omalta mukavuusalueelta ja aloin opettelemaan monia erilaisia asioita. Päivät meni nopeasti aamusta iltaan hoitaessa ja miettiessä erilaisia yritykseen liittyviä asioita. Lähes jatkuvasti mielessä pyöri kaikki ne asiat, mitä pitää vielä hoitaa.

Mä oon tosi onnellinen, että mun ympärillä on ihmisiä, jotka auttavat ja tukevat. Mutta oon tosi onnellinen myös siitä, että noiden ympärillä olevien ihmisten kanssa voi myös unohtaa kaiken arkisen. Läheisten kanssa jo pienikin hetki nauramista vatsa kippurassa tuo mulle ihan tosi paljon energiaa ja ennen kaikkea auttaa hetkeksi unohtamaan kaiken stressaavan tai mietityttävän.

Nyt mä haluunkin haastaa sut tekemään jotain tosi kivaa! Laita musat täysille ja tanssi. Hypi lumihangessa. Puhalla saippuakuplia. Leiki tyynysotaa. Katso kissavideo. Ihan mitä tahansa.

Nauti sun läheisten seurasta ja iloitse <3

 

Laitahan jakoon
Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *