Kuuntele itseäs

Kello on viisi aamulla. Herätyskello ei oo soinut, mutta menen unisena laittamaan kahvin tippumaan. Käperryn hetkeksi sohvan nurkkaan. Koko keho on vielä unessa ja kaipaan halausta. Vähitellen mieleen alkaa tulla halu kirjoittaa. Kaadan kupin kahvia, avaan läppärin ja alan pukemaan ajatuksia sanoiksi.

Taustalla soi rauhallinen musiikki ja tässä hetkessä on vain minä ja mun asiat. En halua vastata tulleisiin viesteihin, en halua nähdä yhtäkään uutista. Haluan vain kohdata sen, mitä just mulle kuuluu. Mun oman hyvinvoinnin pohja rakentuu siitä, että pysähdyn kuuntelemaan itteäni. Huomioin ja arvostan sitä, mitä mun kroppa ja mieli mulle kertoo.

Päivä on ihan vasta alussa, mutta alan olla jo täysin hereillä. Otan vielä toisen kupillisen kahvia ja nautin hyvästä fiiliksestä. Nyt mä oon kohdannut itteni ja sen myötä alan olla valmis kohtaamaan tän päivän tarjoamat mahdollisuudet.

Tosi mukavaa päivää just sulle! <3

 

x x x

 

Blogissa on ollut nyt vähän hiljaista ja hiljaiselo jatkuu vielä hetken. Tällä hetkellä mun elämässä puhaltaa muutoksentuulet työkuvioiden osalta, joista kuulette piakkoin. Minusta ois tosi kiva kirjoittaa aktiivisemmin, mutta tällä hetkellä on pakko jättää joku asia vähemmälle. Mutta aivan pian tänne alkaa taas ilmestymään tarinointia enemmän. 🙂

Laitahan jakoon
Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *