Lopetan yrittämästä

…ainakin toistaiseksi. Yrittäjätermein suljen yritykseni pöytälaatikkoon, eli keskeytän toiminnan toistaiseksi ja jatkan sitten kun aika on oikea. En tiedä, onko se oikea aika aivan pian vai odottaako se kaukana tulevaisuudessa. En tiedä mitä palveluita Liikkuva terapeutti silloin tuottaa. Ehkä jatkan Liikkuvaiset-korttien myyntiä, ehkä kehitän jotain uutta. Ehkä tuotan toimintaterapiapalveluita tai sitten jotakin muuta. Aika näyttää.

Toiminnan keskeytyksen syynä on muutto Lappiin. Edessä on siis seikkailijaluonteen neljäs paikkakunnan vaihdos. Päätös muutosta ja työn vaihdoksesta on ollut tiedossa jo useamman kuukauden ja nyt on tullut aika ottaa askel kohti uusia tuulia. Suurin syy muuttoon on se, etten ole kokenut Pohjois-Karjalaa kodikseni, vaikka täältä lähtöisin olenkin. Ympärillä on ollut perhe ja läheisiä, mutta silti kauan on tuntunut siltä, että jotain puuttuu. On puuttunut se tietty fiilis, tiiättehän? Toki päätökseen on vaikuttanut myös se, että alueellani on ollut hyvin haastavaa työskennellä omassa ammatissa kaikkien suurten muutosten vuoksi. Olen kokenut, että omalta työltä on viety pohja pois ja unohdettu se kaikista tärkein; itse asiakas.

Syksyllä siirryn töihin pienehköön Kemiläiseen terapiayritykseen, jossa jatkan toimintaterapeutin työtä. Palkkatyöhön siirtyminen jännittää kovasti, koska oon tässä aika kauan tehnyt opintoja sekä yritystoimintaa täysin omaan tahtiin ja hyvinkin itsenäisesti, joten ”valmiiseen pöytään meneminen” on itselle aika uutta. Mutta odotan kyllä innolla, että pääsen tutustumaan työkavereihin sekä uusiin asiakkaisiin. Jo puhelimessa käydyn keskustelun perusteella itselle tuli sellainen fiilis, että työpaikalla vastassa on mitä ihanin ihminen. Viime viikon tutustumiskäynnillä fiilis vain vahvistui ja samalla oma innostus kasvoi entisestään. Kaikki tuntui siltä, että sinne kuulun.

 

Yritystoiminnan keskeyttäminen on herättänyt mussa aika paljon tunteita laidasta laitaan. Hetkittäin on ollut haikea olo ja on tuntunut, kun osa itsestä häviäisi johonkin. Mutta sitten taas on ollut valtava innostus ja onnellisuus kaikesta uudesta ja muutoksista. Tämän oman matkan aikana oon kyllä nauttinut yrittäjyydestä, vaikka välillä on haasteita sadellut ihan urakalla. Hetkittäin onnenkyyneleet silmissä mietin kaikkia niitä asioita, joita olen yrittäjänä päässyt tekemään, oppimaan ja kokemaan. Tälle matkalle on mahtunut ihan mahottomasti kaikkea sellaista, josta oon ihan hemmetin ylpeä. Sitten taas onnenkyyneleet silmissä intoilen siitä, kuinka en malta odottaa, että pääsen syksystä lähtien tekemään työtä, jota teen ihan täydellä sydämellä. Ja vieläpä Lapissa, johon viime viikkoisella reissullani ihan täysin rakastuin. Eli lyhyesti sanottuna, viimeaikoina oon onnellisena itkenyt milloin mistäkin.

Nyt alan keskittymään tavaroiden pakkailuun sekä ruotsin opiskeluun, jotta osaan rajan takana käydessä sanoa muutakin kuin ”tjenare” ja ”jag älskar dig”. Tokihan sitä tuollakin sanavarastolla saa varmasti ihan positiivisen vaikutelman luotua, tai sitten katotaan hieman hulluksi. Virallisesti yritystoimintani stoppaa 15.6. alkaen, mutta Liikkuvaiset-kortit poistuvat myynnistä 31.5. Eli jos vielä kortteja itsellesi haluat niin pistähän tilausta tulemaan, yksittäisiä kappaleita on vielä jäljellä. Nettisivut, Facebookin ja Instagramin profiilit sekä blogi jää ainakin toistaiseksi olemaan, tarkoituksena on kirjoitella tänne aktiivisemmin tekstiä. En tiedä mikä blogin sisältö sitten tulee olemaan. Ehkä kirjoitan hyvinvoinnista, ihmissuhteista tai muutan kokonaan suuntaa ja alan kirjoittamaan vinkkejä Lapin vaelluksille.

Tässä vaiheessa haluan sanoa suuren kiitoksen kaikille yhteistyökumppaneille, asiakkaille, perheelle, läheisille ja muille mukana kulkeneille! Mun ympärillä on ollut koko ajan todella vahva tukiverkosto, joka on napannut kiinni hankalina hetkinä. Ympärillä on ollut taitavia ihmisiä, joiden kanssa yhteistyössä olen päässyt oppimaan ja kehittämään uutta. Sydäntä on lämmittänyt blogiteksteihin saadut pienetkin kommentit, koska koko ajan tavoitteenani on ollut innostaa ja rohkaista muita sekä herättää ajattelemaan omaa arkea sekä hyvinvointia.

Nauttikaahan elämästä ja tehkää niitä asioita, jotka tuntuu just täysin oikeelta! ♥

Laitahan jakoon
Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *