Vieraskirja: Tarina hyvinvoivista ihmisistä

Ojensin vieraskirjan kynän ylpeänä Eveliinalle, joka on mulle tositosi tärkee! Eveliina kirjoitti tarinan siitä, mitä hyvinvointi on just hänelle.

 

”Kosinta Hampurissa

Hyvinvointini taustalla on uteliaisuus elämää ja ihmisten ajatuksia kohtaan. Ihastun jatkuvasti ihmisiin ja ne on mulle parasta huumetta arjessa. Yksi parhaista kokemuksista oli hetki Hampurissa. Frendit oli shoppailemassa isossa ostoskeskuksessa. Minä olin ulkona, vapaana menemään mihin tahansa suuntaan, joista kaikki olivat tuntemattomia. Tunsin oloni vapaaksi ja olin valmis kohtaamaan ympärillä olevat asiat. Istuin portaille veden ääreen kiemurtelevien puiden alle. Vieressäni istui ystävykset, jotka vain istuivat, eivät puhuneet mitään. Sanaton, mutta vahva viestintä heidän välillään päättyi femmoihin ja nähdään sanaan.

Mies aloitti keskustelun kanssani. Alle tunnin ajatusten vaihdon jälkeen hengasimme portailla, kuin vanhat tuttavat. Eteemme alkoi kerääntyä nuoria, jotka levittivät ruusunlehtiä ja kynttilöitä tasanteelle, joka erotti portaat vedestä. Kosinta oli tapahtumassa, se oli selvää, mutta päänäyttelijät puuttuivat. Loimme juuri tutustumani miehen kanssa erilaisia mielikuvia, siitä mitä seuraavaksi tapahtuisi. Se oli hauskaa ja huoletonta, positiivisessa mielessä luotua tarinaa. Sitten saapui kihelmöivä, hiukan hermostuneen näköinen pojankloppi ja kynttilät sytytettiin. Ihmisiä oli pysähtynyt seuraamaan tilannetta, onneksi meillä oli eturivin paikat. Tyttö saapui ja kosinta tapahtui, se vastas joo ja mä taputin käsiäni pääni yläpuolella yhteen. Hetki oli täynnä estotonta iloa.

Frendit tuli kaupoilta kysyen mitä oon tehny. Miten sen nyt sanoiksi laittais, mähän vaan istuin portaille ja sekä näin että koin todella paljon elämää ympärilläni. Koin, että kokemuksieni summa oli enemmän kuin portailla vietettyjen hetkien tunnit.”

Suuri kiitos sulle, Eveliina! Älä koskaan kadota sun seikkailijaluonnetta! <3

 

x x x

Aiemmat vieraskirjatekstit:

Laitahan jakoon
Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *