Yksi pieni sana

Heti näin aluksi haluan sanoa yhden sanan – kiitos. Haluan sanoa sen, koska olen kulkenut aika pitkän ja mutkikkaankin matkan tähän hetkeen. Tulen lähipäivinä kirjoittamaan oman postauksen siitä, kuinka olen päätynyt Liikkuvaksi terapeutiksi, mutta ennen sitä haluan kiittää jokaista, joka on minua tällä matkalla tukenut.

Idea yrittäjyydestä heräsi perheeni kautta ja sen vuoksi haluan osoittaa erityisen suuren kiitoksen vanhemmilleni ja sisaruksilleni. Olette olleet kannustamassa, tukemassa ja auttamassa uskomattoman paljon. Jokaisella teistä on tietoja ja taitoja, joita olette avukseni antaneet. Alusta alkaen loitte minuun uskoa siitä, että pystyn tähän. Olette olleet vahvana tukena niinä hetkinä, kun omat voimat on ollut hukassa.

Kiitos Suville, kun kuulit omat ideani silloin kun ne oli vielä vaaleanpunaisia pilvilinnoja ja autoit pääsemään alkuun. Olet luonut itseeni paljon vahvaa uskoa omia taitoja kohtaan. Kiitos Vesalle, joka on rohkeana seurannut tätä monivaiheista matkaa. Muutoksia on sadellut, mutta olet pysynyt silti tukena. Kiitos Juhalle, että tulit ensitapaamisella esittäytymään. Sen jälkeen olet tuonut mukanasi vahvaa uskoa siihen, että kaikki järjestyy muutoksista huolimatta. Olet ihminen, jolla on arvot sekä motivaatio kohdallaan ja sait tartutettua ne myös minuun.

Voisin luetella tähän todella paljon eri henkilöitä, joita haluan kiittää. Haluan osoittaa suuren kiitoksen jokaiselle ystävälle ja läheiselle, koska olette jokainen osaltanne tuonut matkalleni lisää innostusta, lisää uskoa ja lisää motivaatiota. Olette kuulleet monta valitusta siitä, kuinka mikään ei onnistu ja olette kannustaneet jatkamaan. Hetkittäin olen ollut aivan hukassa ja epätoivoinen, mutta niinä hetkinä olette luottaneet siihen, että kaikki järjestyy ja sen myötä olen myös itse luottanut siihen.

Haluan osoittaa kiitokseni teille, koska olette olleet suuressa roolissa matkallani ja olette auttaneet minua pääsemään tähän pisteeseen. Jokaisen teidän kannustavien sanojen, halausten, ideoiden ja motivoinnin kautta Liikkuva terapeutti on kasvanut. Lähetän teistä jokaiselle suuren halauksen! <3

kiitos

Laitahan jakoon
Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *