Terapeutti Päivi Rautanen

 

Täällä hääräilee nuori neiti, joka rakastaa aurinkoa, aitoa iloa, hymyilyä, liikkumista ja unelmien jahtaamista. Neiti, joka tutkailee maailmaa pilke silmäkulmassa ja innostus takataskussa. Olen se, jonka mielestä arjessa tulee olla pientä jekkuilua ja hassuttelua. Olen se, jonka mielestä jokaisen pitäisi unelmoida ja saavuttaa omia unelmiaan. Sen vuoksi haluankin kertoa omaa tarinaani ja innostaa teitä muita teidän omalla matkallanne.

Liikkuva terapeutti-nimi tarkoittaa sitä, että toiminnassani yhdistyy oma kokemus liikunnanohjaajana, rakkaus liikuntaan sekä unelmieni ammatin, eli toimintaterapeutin ammattitaito. Ammateiltani olen lastenohjaaja, toimintaterapeutti sekä hyvinvointivalmentaja. Toimintaterapeuttina tuen ja mahdollistan sen, että jokaisella on oikeus vaikuttaa omaan arkeensa ja osallistua itselle merkityksellisiin toimintoihin. Hyvinvointivalmentajana innostan ja motivoin ihmisiä kiinnittämään huomiota arkisiin valintoihin, joilla on merkitys omaan hyvinvointiin. Lasten kanssa työskennellessä taustalla on lastenohjaajan ammattitaito, jonka myötä tulee mm. vahva tietämys lasten koko verkostosta ja siinä toimimisesta. Toiminnassani keskityn arjessa tapahtuviin asioihin ja siihen, kuinka pienillä valinnoilla voimme vaikuttaa suuresti omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Toimintani tavoitteena on löytää keinoja ja ratkaisuja, joilla jokainen pääsee toteuttamaan omia unelmia ja osallistumaan itselle mielekkääseen toimintaan.

Nuorena tyttönä aloin toimia lasten liikunnanohjaajana ja työn innostus jatkui vielä näin aikuisiälle. Innostus kuljetti minut tähän pisteeseen, että yhdistin toimintaterapeutin osaamisen liikunnanohjaukseen ja kehitin sitä kautta Liikkuvaiset-liikuntakortit. Liikkuvaiset-tuotteista voit lukea lisää täältä.